Ζαργάνα – Zargana

Ένα κορίτσι ζουμπουρλούδικο, μια τροφαντή οπτασία, ένα plus size μοντέλο, μια αφράτη γούνινη μπάλα με ποδαράκια!
Αγαπάει τα μεζεδάκια και είναι λάτρης της κάθε κουζίνας (μεσογειακής, ασιατικής, ιταλικής κ.α.) με αδυναμία στον μουσακά και στο σολομό (!) Τη μισή μέρα απολαμβάνει λιχουδιές και την υπόλοιπη μισή χωνεύει.
Πρόσφατα μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στο μέλλον και δείχνει να τα καταφέρνει καλά!

Η Ζαργάνα είναι ένα καλόβολο πλάσμα και καλοπροαίρετη με ανθρώπους και σκύλους. Είναι καλή παρέα και δεν είναι πολύ τεμπέλα…απλά εξαιρετικός ακροατής, μπορεί να κάθεται να σε ακούει όλη μέρα…στα αλήθεια να κάθεται ΟΛΗ μέρα!
Το κοντό μελί τρίχωμα της που συνδυάζεται υπέροχα με τα μελί μάτια της είναι φτιαγμένο για ατέλειωτα χάδια και το γνωρίζει! Φιλοξενείται προσωρινά και έχει ήδη μάθει καλούς τρόπους και τη σπιτίσια ζωή! Εκεί έξω υπάρχει κάποιος που περιμένει αυτό το μοναδικό κορίτσι να μπει στη ζωή του. Μήπως είσαι εσύ; Φυσικά και είσαι! Επικοινωνήστε με τα info@stray.gr και 6948369979 ή με μήνυμα στη σελίδα του Stray.Gr στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)