Τούλης – Τoulis

Δεν σας αρέσουν τα συνηθισμένα; Θέλετε να βάλετε στη ζωή σας κάτι μοναδικό; Είστε έτοιμοι για ένα πλάσμα που θα σε συναρπάσει;  Ήρθε ο καιρός να σας γνωρίσουμε τον Τούλη! Το ψηλόλιγνο κορμάκι του είναι μια εκπληκτική παλέτα από χρώματα: Γκρι – Μπεζ – Μαύρο – Λευκό – Καφέ και σίγουρα δεν θα βρείτε άλλον ίδιο!! Ένας χαρούμενος σκυλάκος που θα σας φορέσει ένα χαμόγελο με τα καμώματα και τις εκφράσεις του. Ένας μικρός καταφερτζής που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί και έχει χίλιους τρόπους να κερδίσει μια λιχουδιά!

Ο Τούλης βρέθηκε κουτάβι μαζί με τα αδέρφια του ιδιαίτερα φοβικός από προφανή κακοποίηση και από τον καιρό που φιλοξενείται η εξυπνάδα του μαζί με τις προσπάθειες μας του επέτρεψε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και πλέον κάνει τις βόλτες του στους δρόμους και τις πλατείες του Πειραιά. Είναι διστακτικός αλλά φιλικός με άλλα σκυλιά και αποφεύγει τους καυγάδες με μαεστρία, εξαιρετικός με γάτες με μια αδυναμία στα νεαρά γατάκια που τα προστατεύει και τα αγαπά σαν δικά του.

Ο Τούλης είναι μαθημένος σε σπίτι και έχει σκοπό να συνεχίσει να ζει εντός, οπότε περιμένει μόνο τις καλύτερες προτάσεις για συγκατοίκηση! Εάν ενδιαφέρεστε για τον Τούλη επικοινωνήστε με τα info@stray.gr , 6983461198 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).