Θέμος/ Themos (happy end)

**Υιοθετήθηκε και ζει χαρουμενος με έναν ακόμη γατούλη στο Ν. Κόσμο**

«Αν είχα νόστιμα της ώρας δύο ψαράκια τώώώρα θα ήταν όλη δικιά μου η χώρα! Είμαι τσίφτης γάτος, γάτος μουστακάτος, Θέμος ο μάγκας, μάγκας και γυναικάς!» Ο Θέμος (γυναικάς γαρ!) περίμενε την εθελόντρια μας στην πόρτα του σπιτιού της! Δε χρειάστηκαν πολλά, 2-3 νιάου, λίγο τρίψιμο και αρκετό χουρχουρητό αργότερα κέρδισε την καρδιά της! Έτσι ξεκίνησε μια ιστορία αγάπης, με λιχουδίτσες, παιχνίδια και φωτογραφήσεις. Μοντέλο σωστό ο Θέμος μας με μάτια που δε μπορούν να μη σε κάνουν να λιώνεις!
Δυστυχώς δεν υπάρχει μέρος να φιλοξενηθεί αυτή τη στιγμή και ζει στην πυλωτή της πολυκατοικίας και σε ένα αποθηκάκι. Πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από εκεί γιατί είναι ανήσυχο πνεύμα, πολύ παιχνιδιάρης και κοινωνικός και φοβόμαστε ότι θα ξεκινήσει να βολτάρει στον δρόμο και στο διπλανό πάρκινγκ.
Είναι περίπου 2,5 μηνών καρδιοκατακτητής! Μεγαλώνοντας θα γίνει ένας μακρύτριχος κούκλος.
Αναζητά οικογένεια στην οποία κατα προτίμηση να υπάρχει και μια γυναικεία παρουσία! Και να μην υπάρχει όμως δε θα τα χαλάσουμε εκεί. Μπορεί και να σας βοηθήσει να τη βρείτε!
Επικοινωνήστε με τα 6972999295, info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.