Νικόλας – Nicolas

Ο Νικόλας μας – είμαστε αντικειμενικοι! – είναι απλά καταπληκτικός. Ένας χαριτωμένος, ανθρωποκεντρικός, ιδιαίτερα τρυφερος και γλυκός σκύλος. Και πανέμορφος, φυσικά!

Βρέθηκε με σπασμένο πόδι το οποίο δεν πατούσε, πολύ αδύνατος και ταλαιπωρημένος. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ανακαλύψαμε ότι το μηριαίο οστό του πίσω δεξιού ποδιού του έχει θρυμματιστεί. Λόγω της σοβαρότητας του κατάγματος και της ήδη σχηματισμένης ψευδάρθρωσης, οποιαδήποτε επέμβαση, θα είχε ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας.  Ακολουθόντας τις οδηγίες του γιατρού και  με καλή τροφή, ο Νικόλας έχει αρχίσει να πατάει το πόδι του και να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία. Βοήθησε αρκετά και η θετική ψυχολογία που είχε αφού δεδομένης της κατάστασης ήταν προτεραιότητα μας να μεταφερθεί σε σπίτι  φιλοξενίας όπως και έγινε.

Φιλοξενείται (μάλιστα σε μικρό διαμέρισμα, διαλύοντας τους δημοφιλεις μύθους) και είναι πλέον πλήρως μαθημένος στους καλούς τρόπους, το savoir vivre και τη ζωή  στο σπίτι, τις βόλτες με λουρί, την τουαλέτα και τις βασικές εντολές. Και έχει πάρα πολλή αγάπη να δώσει. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Αναζητεί το παντοτινό του σπίτι… μήπως είναι το δικό σου;  Φυσικά και είναι! Επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook, στο info@stray.gr ή στο 6974602773 για αυτό το όμορφο και γλυκό  αγόρι.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)