Λίλη – Lilly (happy end)

Η Λίλη βρέθηκε στο Αιγάλεω σε ένα περιβάλλον που ήταν ανεπιθύμητη και εκείνη και τα μωρά της. Καταφέραμε να τα απομακρύνουμε από τους κινδύνους και τις μέρες που πέρασαν να γνωρίσουμε το χαρακτήρα της.

Αφού επιβεβαιώσαμε ότι τα γατάκια έχουν απογαλακτιστεί η Λίλη μας στειρώθηκε και δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά.
Φυσικά δεν θα μάθουμε τι έχει περάσει μέχρι να βρεθούμε. Μια γατούλα που δεν είναι ενός έτους καλά καλά και μόλις την πλησιάζεις ξαπλώνει ακίνητη από φόβο. Όσο περνούν οι μέρες όμως ξανοίγεται και δέχεται τα χάδια μας γουργουρίζοντας με ευχαρίστηση.

Είναι ένας χαρακτήρας πράος δίχως τάσεις εξερεύνησης, αδιάφορη προς άλλες γάτες και σταδιακά μας δείχνει την τρυφερή της πλευρά. Δείχνει να θέλει τόσο μια ευκαιρία και εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να της την προσφέρουμε.
Αναζητούμε άμεσα φιλοξενία με όλα τα έξοδα της καλυμμένα ή ιδανικά υιοθεσία για αυτό το κορίτσι. Εάν μπορείτε να ανοίξετε το σπίτι σας στη Λίλη επικοινωνήστε με τα info@stray.gr, 6974180857 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).