Φιόνα – Fiona (Happy End)

Η Φιόνα ζεί πλέον χαρούμενη με την οικογένεια της στο Μαρούσι!

Η μικρή μας πριγκίπισσα Φιόνα βρέθηκε το Σεπτέμβρη έτοιμη να διασχίσει κεντρικό δρόμο χωρίς να υπολογίζει διαβάσεις, οδικά σήματα, το Σταμάτη ή το Γρηγόρη! Τα καμένα της μουστάκια αλλά και η μουτζούρα που είχε παντού στο κορμάκι της μαρτυρούσαν πως έκανε ένα ταξίδι, άγνωστο από που, σε κάποια μηχανή αυτοκινήτου. Έμοιαζε τόσο με χαριτωμένο τερατάκι που αμέσως κέρδισε το όνομα της. Ήταν ένα λιπόσαρκο γατάκι ενός μήνα, με τεράστια αυτάκια και με προίκα γερό κρυολόγημα που της δυσκόλευε την αναπνοή. Φιλοξενήθηκε στα ζεστά και αφού ξεπέρασε την ταλαιπωρία της υγείας της έχει έρθει η ώρα να αναζητήσει τον πρίγκιπα της! Είναι ένα ζωηρό αλλά και πολύ τρυφερό γατομωράκι που περνά τη μέρα της κάνοντας γκάφες και χαρίζοντας απλόχερα στιγμές γέλιου σε όποιο κοινό και αν την παρατηρεί άλλοτε χώνοντας τη μουσούδα της σε κάποια χαρτοσακούλα και άλλες φορές κυνηγώντας το…τίποτα! Τα πάει καλά με άλλες γάτες (όπως είναι φυσιολογικό καθώς χωρίστηκε πολύ νωρίς από τη μητέρα της) και αγαπά να κουρνιάζει πάνω τους.
Δεν την νοιάζει η εξωτερική σας ομορφιά και αναζητά μια μοναχική και καλή ψυχή για να δώσει όόόόόλη της την αγάπη. Μήπως είστε εσείς; Φυσικά και είστε!! Για να γνωρίσετε από κοντά αυτό το μούτρο και να κάνετε τις μέρες σας πιο χαρούμενες επικοινωνήστε με τα info@stray.gr, 6974180857 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.