Δέσποινα – Despina (happy end)

Είμαι η Δέσποινα και αναζητώ συγκάτοικο!

Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, δε με νοιάζει αν θα πάω σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία, δε με νοιάζει αν θα έχει κήπο ή όχι, ούτε η περιοχή με ενδιαφέρει!

Ο νέος μου συγκάτοικος θα πρέπει να αγαπάει τις βόλτες (γιατί δε μπορώ να βγαίνω μόνη μου!), να είναι δοτικός (για να μου δίνει μεζεδάκια!), να είναι συναισθηματικός (για να μου χαρίζει ατέλειωτα χάδια!) και τέλος να μπορεί να αντέξει τόση τσαχπινιά! Μπορώ να συγκατοικήσω φυσικά και με άλλα ζώα, τα πάω καλά με σκυλιά αλλά και με γάτες.

Έχω ακούσει αυτούς που με φιλοξενούν να λένε πως είμαι καλοσυνάτη, αγαπησιάρα, τρυφερή με τους ανθρώπους μου, παιχνιδιάρα, υπάκουη και φαγανή.. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζονται τόσες λέξεις όταν μπορούν να πουν πως είμαι απλά η ιδανική συγκάτοικος!

Έχει ζήσει πολλά χρόνια σε κλουβί, περίμενε αρκετά, φιλοξενείται σε σπίτι και περιμένει ακόμη την αγκαλιά στην οποία θα αφεθεί για πάντα. Η Δέσποινα έχει μια καρδιά γεμάτη συναισθήματα, έχει τόση αγάπη να δώσει!

Αν θέλετε να συγκατοικήσετε επικοινωνήστε με τα info@stray.gr ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Stray.gr στο Facebook για μια πρώτη γνωριμία

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)