Αττίλας – Attilas (happy end)

Θέλετε να κυνηγήσετε την ευτυχία; Αναζητάτε την ηρεμία; Επιθυμείτε σαν τρελοί να κυνηγήσετε τα όνειρα σας; Σας έχουμε την καλύτερη πρόταση! Υιοθετήστε τον Αττίλα! Ένα πανέμορφο κυνηγόσκυλο που θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος!
Η ιστορία του καθόλου ευχάριστη. Τον πήραμε στην αγκαλιά μας το 2012 μαζί με αρκετά ακόμα της φυλής του, όταν και καταφέραμε να τα απομακρύνουμε από τον παράνομο εκτροφέα που δέχονταν κακοποίηση. Ήταν δύο χρόνια δεμένος σε αυλή τρώγοντας από τα σκουπίδια, σκελετωμένος, προορισμένος μόνο για αναπαραγωγή και χωρίς να έχει ιδέα τι θα πει χάδι. Όλα τα υπόλοιπα στάθηκαν τυχερά και βρήκαν ζεστές οικογένειες. Ο Αττίλας φιλοξενήθηκε αρχικά σε πανσιόν και κατόπιν από φιλόζωη οικογένεια. Άφησε πίσω του το παρελθόν και κατάφερε να εμπιστευθεί και να αγαπήσει τους ανθρώπους.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας θλιμμένος σκυλάκος, αντιθέτως είναι ένα ζώο περήφανο, γεροδεμένο, ευγενικό και αρχοντικό στις κινήσεις και στους τρόπους του. Είναι ένα πολύ ήρεμο σκυλί που δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα και λατρεύει την ανθρώπινη παρέα, είναι άψογα προσαρμοσμένος στην οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα. Είναι απόλυτα πειθαρχημένος αλλά και εξαιρετικά λιχούδης! Δεν έχει χάσει την ελπίδα του και πιστεύει οτι ο άνθρωπος του δεν θα αργήσει να έρθει.
Εμείς πάλι δεν καταλαβαίνουμε πως τόσα χρόνια αυτά τα αυτιά δεν έχουν συγκινήσει κανέναν. Το ένστικτο του κυνηγού και της εξερεύνησης δεν τον έχει εγκαταλείψει και θέλει ακόμα να κυνηγήσει την ευτυχία και τα όνειρα του! Μήπως είστε εσείς αυτοί που θα ενώσετε τις επιθυμίες σας ώστε να βρείτε την αληθινή χαρά; Φυσικά και είστε! Εάν έχετε ανάγκη από μια μόνιμη παρέα στις βόλτες, στον καφέ, στο σπίτι και όπου αλλού επικοινωνήστε με τα info@stray.gr, 6944113750 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για να τον γνωρίσετε.

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).