Απόλλων – Apollo (Happy End)

O Απόλλων είναι ένας νεαρός γατάκος που δείχνει να έχει κλέψει πολλές χάρες από τον αρχαίο θεό πέρα από το όνομα του. Κοινό τους γνώρισμα είναι η απολλώνια ομορφιά όπως μπορεί ο καθένας να διακρίνει από τις φωτογραφίες – άλλωστε έχουμε να κάνουμε με ένα γατομοντελάκι! Τον χαρακτήριζαν επίσης ως θεό του φωτός και δεν θέλει πολύ για να δει κανείς τη λάμψη του δικού μας Απόλλωνα, ξεκάθαρη ομοιότητα λοιπόν. Μπορούμε να πούμε πως ενώ ο … αρχαίος δεν παρουσιάζεται με τέσσερα ποδαράκια, παιχνιδιάρα ουρίτσα, κίτρινα ματάκια και λαμπερό γατίσιο τρίχωμα σε κανένα μύθο (και αυτός χάνει!) είναι επίσης γνωστός ως εκπρόσωπος της μουσικής, των τεχνών και της ποίησης. Φυσικά και το μελωδικό νιαούρισμα είναι αυτό που κάνει και το δικό μας Απόλλωνα να ξεχωρίζει -μια τρυφερή γατίσια φωνούλα που σου ζεσταίνει την καρδιά! Έχει γράψει και κανά – δυό (όχι και τόσο επιτυχημένα) στιχάκια φυσικά…

” Άνοιξε το σπίτι σου και δεν θα χάσεις
Πάρε με μαζί σου αν θες να διασκεδάσεις
Υιοθέτησε με, δεν θα μετανοιώσεις
Πουρ-πουρ θα σου κάνω να χαλαρώσεις
Πολλές ώρες όμορφες μαζί θα περάσουμε
Την ευκαιρία δεν πρέπει να προσπεράσουμε!”

Τέλος πιστεύει πως έχει τις μαντικές του ικανότητες και είναι σίγουρος πως o άνθρωπος του θα τον αναζητήσει άμεσα για να ζήσουν παρέα όσα γράφει στα τραγούδια του και ακόμα παραπάνω. Μήπως είσαι εσύ; Φυσικά και είσαι! Επικοινώνησε λοιπόν στα 6974180857, info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook γιατί σε περιμένει!

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.