Αλεκάρας – Alekaras (Happy End)

Ο Αλεκάρας είναι ένας ήσυχος γατούλης μέχρι να έρθει στο οπτικό του πεδίο κάποιο κορδόνι ή μπαλάκι ή …οτιδήποτε κινείται! Λευκός με μαύρες βουλίτσες, αρκετά λιχούδης και ανθρωποκεντρικός. Αγαπημένη του ασχολία να κουρνιάζει σε αγκαλιές, να σε κοιτάζει μέσα στα μάτια και χουρχουρίζει. Τρυφερός και χαδιάρης αναζητά την παντοτινή του συντροφιά. Μήπως είναι η δική σας; Φυσικά και είναι! Επικοινωνήστε με τα 6974180857 vicrotia@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

O Αλέκος και η Σωσώ βρέθηκαν με κλειστά τα ματάκια από εθελοντές μας στο Ν.Κόσμο έχοντας χάσει τη μητέρα τους. Γεννημένοι τα τέλη του Οκτωβρίου μας απέδειξαν πως είναι και οι δύο μαχητές και με την κατάλληλη φροντίδα ξεπέρασαν τους κινδύνους των νεογέννητων. Έχουν ήδη κάνει το πρώτο τους εμβόλιο, είναι αποπαρασιτωμένα, μαθημένα σε ξηρά τροφή και άμμο και κάθε μέρα μας εκπλήσσουν με τα καμώματα τους!
 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip, συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.