Ντάσι – Dashi (happy end)

Η Ντασι βρέθηκε με τα αδέρφια της σε μια κούτα και μεταφέρθηκε σε σπίτι προσωρινής φιλοξενίας.
Παρακολουθώντας master chef το πρώτο βράδυ φιλοξενίας μετά από απαίτηση του κοινού την ακούσαμε να νιαουρίζει “notice me senpai!”

Καταλάβαμε αμέσως την αδυναμία της και παρατηρήσαμε πως η μυρωδιά από ψάρι ακόμα και αποξηραμένο την κάνει να τρελαίνεταιΝτασι λοιπόν το όνομα της! Γρήγορη και ευκίνητη σαν σωστός αίλουρος έμαθε ήδη κάλους τρόπους εντός σπιτιού, την αμμολεκανηξηρά τροφή και τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ! Τα αδέρφια της υιοθετήθηκαν όμως ακόμα δεν βρέθηκε ο άνθρωπος που θα της δώσει την ευκαιρία να γνωριστούν και να ερωτευτούν!

Μας δηλώνει πως ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να τρώει σούσι έστω μια φορά τη βδομάδα και να κερνάει κανα κομματάκι. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αν διαβάζει manga, παρακολουθεί anime, κατέχει katana ή yukata και την καληνυχτίζει με ένα φιλί λέγοντας της uyasuminasai. Αν ενδιαφέρεστε να τη γνωρίσετε από κοντά επικοινωνήστε με τα victoria@stray.gr, 6974180857 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.
Kawaii meow!

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.