Λίλη – Lilly (happy end)

Η Λίλη μας είναι ένα κορίτσι με μεσογειακό ταμπεραμέντο! Αγαπάει τον ήλιο, το φαγητό, και τις βόλτες στον ήλιο! Είναι κορίτσι με άποψη και λίγο επιφυλακτική στην πρώτη γνωριμία αλλά με τα πρώτα χάδια πέφτουν οι άμυνες της. Είναι πολύ τρυφερή με αυτούς που γνωρίζει και αναζητά οικογένεια για να αράζουν μαζί, χειμώνα καλοκαίρι! Είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν εκεί έξω πολλά ακόμα πράγματα να αγαπήσει, όμως δε τα έχει γνωρίσει ακόμα.

Έχει φιλοξενηθεί για αρκετό καιρό σε εξωτερικό χώρο μαζί με άλλα σκυλιά και πρόσφατα μεταφέρθηκε σε σπίτι προσωρινής φιλοξενίας και έμαθε τα πάντα σχετικά με τη ζωή εντός καθώς έχει αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να βρει την ησυχία της και όσα της λείπουν. Τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα το κορίτσι μας να βρεί την οικογένεια που του ταιριάζει; Επικοινωνήστε μαζί μας στα 6948369979, info@stray.gr ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για να την γνωρίσετε από κοντά!

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).